Kupayı aldı gidiyor! Ve Enner Valencia transferini resmen duyurdular...

Enner Valencia için Fenerbahçe'de ayrılık vakti geldi. Bu sezon Süper Lig'e golleriyle damga vuran ve Ziraat Türkiye Kupası'nı kaldıran Enner Valencia'nın yeni adresini duyurdular. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un ardından ikinci ayrılık Enner Valencia olacak. Fenerbahçe ile sözleşme yenilemeyen ve takımdan ayrılması beklenen yıldız golcü Enner Valencia'nın yeni adresini Brezilya basını duyurdu.

ENNER VALENCIA, SÜPER LİG'E DAMGA VURDU

2020'nin yazında Tigres'ten bedelsiz olarak transfer edilen Enner Valencia, bu sezon Fenerbahçe'de kariyer sezonunu yaşadı. Süper Lig'de Mauro Icardi ve Mbaye Diagne'yi geride bırakarak gol kralı olan Ekvadorlu golcü, başarılı performansıyla büyük beğeni topladı.

SÖZLEŞME YENİLEMEDİ GİDİYOR

Haziranın sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Enner Valencia, sarı-lacivertliler ile yeni sözleşme konusunda anlaşmaya varamadı. Ekvadorlu yıldızın takımdan ayrılması bekleniyor.

YENİ ADRESİNİ DUYURDULAR

Brezilya basınında yer alan habere göre; Enner Valencia'nın yeni adresi Internacional. Brezilya ekibiyle 2+1 yıllık sözleşme konusunda anlaşmaya varan Ekvadorlu yıldızın önümüzdeki hafta imzayı atması bekleniyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Enner Valencia, bu sezon Fenerbahçe formasıyla toplam 48 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 39'unda ilk 11'de yer aldı. Toplam 3235 dakika sahada kalan Ekvadorlu golcü, 33 gol ve 7 asistle skora etki etti.