Kulüp tarihine geçecek transfer! Fenerbahçe'nin yeni yıldızı

Süper Lig'de ve UEFA Konferans Ligi'nde şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'da yaşanan üst üste sakatlıklar canları sıkıyor. Sarı lacivertlilerde özellikle stoper hattındaki problem sebebiyle devre arasında bu bölgeye bir hamle yapılacağı öğrenildi. İşte o isim ve transfere dair detaylar...

Süper Lig'de 12. haftayı lider kapatan Fenerbahçe, milli araya girilirken ezeli rakibi Galatasaray'ı averajla geride bıraktı. İsmail Kartal önderliğindeki sarı lacivertlilerde, şu sıralar en büyük problem üst üste yaşanan sakatlıklar. Özellikle stoper hattındaki sakatlıklar sebebiyle Kanarya'nın devre arasında bu bölgeye bir transfer yapması bekleniyor.

ARANAN İSİM PREMİER LİG'DE BULUNDU

Fenerbahçe'nin Premier Lig'de Nottingham Forest forması giyen Scott McKenna'yı gözüne kestirdiği ortaya çıktı. Sarı lacivertliler, 27 yaşındaki sol ayaklı stoperi transfer ederek savunmadaki açığı kapatmayı planlıyor. İngiliz basını da Fenerbahçe'nin oyuncuya olan ilgisini doğruladı.

KULÜP TARİHİNE GEÇECEK

Öte yandan Fenerbahçe bu transferi gerçekleştirirse, Scott McKenna kulüp tarihine de geçebilir. Eğer oyuncu sarı lacivertli formayı giyerse, Fenerbahçe tarihindeki ilk İskoç futbolcu olacak.

Güncel piyasa değeri 10 milyon Euro olan McKenna, şu ana kadar Premier Lig'de 5 maçta görev aldı.

www.aksam.com.tr