Komşuda ortalık yıkıldı! Tüm Yunanistan Fatih Terim'i konuşuyor...

Fatih Terim, Panathinaikos'ta fırtınalar estirmeye devam ediyor. Son olarak Olympiacos'u yenerek liderliğe gözünü diken Fatih Terim ve ekibi, Yunanistan basınında geniş yer buldu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Panathinaikos'ta Fatih Terim rüzgarları esmeye devam ediyor. Son olarak ligde Olympiacos'u 2-0'lık skorla deviren ve liderliğe gözünü diken Fatih Terim, Yunanistan basınında geniş yankı uyandırdı.

FATİH TERİM, ZİRVEYE GÖZÜNÜ DİKTİ

Galatasaray sonrası yeni adresi merak edilen Fatih Terim, Panathinaikos'a imza atarak büyük ses getirmişti. Yunan ekibinin başında aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren tecrübeli çalıştırıcı, Yunanistan Süper Ligi'nin 21. haftasında evinde konuk ettiği Olympiacos'u 2-0 mağlup ederek gözünü liderliğe dikti.

YUNANİSTAN ONU KONUŞUYOR

Olympiacos'u 2-0 yenen Panathinaikos'ta taraftarlar takımın kaldığı otelin önüne giderek takımlarını karşıladı. Kalabalık gruptan Fatih Terim için tezahürat sesleri yükseldi. Yunanistan basınında yer alan haberde, "Terim, dünya futbolunun önemli isimlerinden biri ve bir ay içerisinde kendi hayal ettiği gibi oynamaya çalışan bir takım kurmayı başardı." ifadelerine yer verildi.

ŞU ANA KADARKİ PERFORMANSI

Fatih Terim, şu ana kadar Panathinaikos'un başında 10 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmalardan 6 galibiyet, 2 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı. 70 yaşındaki tecrübeli çalıştırıcı, bu sonuçlarla maç başına 2.00 puan ortalaması yakalamayı başardı.