Koca kıta Merih Demiral transferini konuşuyor! Kariyer imzası an meselesi

Milli stoperimiz Merih Demiral sansasyonel bir transfere imza atabilir. Atalanta'nın 20 milyon euroya kadrosuna kattığı Merih Demiral için Inter resmi teklif yaptı. Başarılı savunmacı da transferine sıcak bakıyor. İşte detaylar…

www.aksam.com.tr

Merih Demiral kariyerinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Atalanta'nın yeni sezon öncesi 20 milyon euro karşılığında bonservisini aldığı Merih Demiral, İtalyan devine imza atabilir.

MERİH DEMİRAL SES GETİREN TRANSFERE İMZA ATABİLİR

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Inter, Merih Demiral için Atalanta'ya resmi teklifini iletti. Milli futbolcu transferine sıcak bakarken, Inter'in Atalanta ile anlaşması durumunda transfer gerçekleşecek.

FENERBAHÇE'DEN OLAYLI ŞEKİLDE AYRILMIŞTI

Fenerbahçe altyapısında yetişen Merih Demiral, Sarı-Lacivertlilerden olaylı bir şekilde ayrılmıştı. 2019-20 sezonu başında Sassuolo'dan Juventus'a 19,5 milyon euro karşılığında transfer olan Merih Demiral, daha sonra kiralandığı Atalanta'da gösterdiği performansla dikkat çekti.

ATALANTA MERİH DEMİRAL İÇİN 20 MİLYON EURO ÖDEMİŞTİ

Nitekim Atalanta 2022-23 sezonu öncesi Merih Demiral'ın bonservisi için Juventus'a 20 milyon euro ödedi. Başarılı grafiğini istikrarlı bir şekilde sürdüren Merih Demiral, Inter ile yeni bir maceraya yelken açmak için adeta can atıyor.

İTALYAN BASINI BU TRANSFER HABERİNİ KONUŞUYOR

Inter'in Merih Demiral'da ısrarcı olduğu, oyuncunun da transferine sıcak bakmasıyla birlikte milli stoperimizin transferini noktalamak istediği kaydediliyor. Bu arada söz konusu transfer haberi İtalyan basınında da geniş yankı buldu.

Bu sezon Serie A'da 17 maça çıkan Merih Demiral 1 gollük katkı verdi.

www.aksam.com.tr