Kingsley Coman bombası! Süper Lig'de yüzyılın hamlesini duyurdular...

Kinglsey Coman transferinde sona gelindi. Uzun süredir taraftarları heyecanlandıran Fransız futbolcu için karar verildi. İşte Kingsley Coman transferinin detayları...

Futbolda yaz transfer dönemi hareketliliği devam ediyor. Bu yaz birçok imza atılırken transfer piyasasında en dikkat çeken isimlerden birisi de Kingsley Coman olmuştu. Alman devi Bayern Münih'te top koşturan dünya yıldızı futbolcu için birçok kulüp devreye girerken, Süper Lig'den de kendisine talip çıktı.

Kingsley Coman transferinde sona gelindi. Fransız yıldız için yaşanan transfer gelişmesini Almanlar resmen duyurdu.

KINGSLEY COMAN TRANSFERİ BİTTİ!

Alman devi Bayern Münih ile sözleşmesi devam eden Kingsley Coman'ın geleceği netlik kazandı. Fenerbahçe'de teknik direktör Jose Mourinho'nun çok istediği ve yönetime bu transfer için ısrarcı olduğu öğrenildi. Bayern Münih ve oyuncu cephesiyle görüşme gerçekleştiren sarı lacivertlilere, Coman'dan cevap geldi.

Alman basını; Kingsley Coman'ın Fenerbahçe'nin teklifini geri çevirdiği ve bu transferde görüşmelerin bittiğini duyurdu.

GELECEĞİ NETLEŞTİ

Öte yandan Kingsley Coman'ın takıma veda edip etmeyeceği gündemdeydi. 28 yaşındaki Fransız futbolcunun, Bayern yönetimiyle görüşerek sezonu burada geçirme kararı aldığı da öğrenildi.

Bayern Münih'in transfer döneminde Paris Saint-Germain'den bir teklif beklediği ancak Fransız ekibinin Coman için harekete geçmediği de kaydedildi.

Sezonu Bayern Münih'te sürdürecek olan Kingsley Coman'ın 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

www.aksam.com.tr