Kimse bunu beklemiyordu! Ve Fenerbahçe'nin dünya yıldızı futbolu bıraktı

Fenerbahçe'de sürpriz bir gelişme yaşandı. Son olarak Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray'ı yenen sarı lacivertlilerde, yıldız futbolcu flaş bir karar aldı. İşte Fenerbahçe'de yaşanan o gelişme...

Süper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray'ı 10 kişi kalmasına rağmen deplasmanda 1-0 mağlup etmeyi başaran Fenerbahçe, son haftaya ümitlerini taşıdı. Sarı lacivertlilerde gelecek hafta oynanacak olan İstanbulspor maçının çalışmaları sürerken, takımın yıldız futbolcusundan flaş bir karar geldi. İşte detaylar...

FENERBAHÇE'DE SÜRPRİZ KARAR!

Sarı lacivertlilerin tecrübeli oyuncularından Leonardo Bonucci, futbolu bırakma kararı aldı. Fenerbahçe'ye devre arasında katılan ve sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan Bonucci, sezonun sona ermesinin ardından futbola veda edecek. İspanyol basınının aktardığı bilgiye göre 37 yaşındaki savunmacı, İstanbulspor maçı sonrası kararını resmi olarak duyuracak.

BONUCCI FUTBOLA FENERBAHÇE'DE VEDA EDECEK

Kariyeri boyunca Inter, Genoa, Milan ve Juventus gibi takımlardan forma giyen Bonucci, Union Berlin macerası sonrası Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Futbol tarihinin unutulmaz isimlerinden biri olmayı başaran İtalyan futbolcu, kariyerini Türkiye'de Fenerbahçe formasıyla noktalayacak.

Süper Lig'de 7 maçta forma giyen Leonardo Bonucci'nin 1 asisti bulunuyor. Tecrübeli isim kariyeri boyunca ise çeşitli organizasyonlarda toplam 699 maça çıktı, 48 gol ve 13 asist kaydetti.

www.aksam.com.tr