Kimse bunu beklemiyordu! Fenerbahçe'nin Rade Krunic transferinde işler karıştı...

Fenerbahçe'nin devre arası transfer döneminde birinci önceliği Rade Krunic. Sarı lacivertlilerin ısrarla istediği deneyimli oyuncu cephesinde ise sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte Fenerbahçe'nin Rade Krunic transferinde son durum...

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. Sezon sonu Süper Lig şampiyonluğunu hedefleyen sarı lacivertliler, ocak ayında nokta atışı hamleler yapacak. Kanarya'da listenin ilk sırasında olan isim ise Rade Krunic. Fenerbahçe yönetimi, bir süredir Milan kulübüyle görüşmelerini sürdürüyor. Sezon başında gerçekleşmeyen bu transferin devre arasında noktalanması adına büyük bir aşama da kaydedildi. Ancak deneyimli oyuncunun transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı.

FENERBAHÇE'YE RADE KRUNIC SÜRPRİZİ

İtalyan basını, Fenerbahçe ve Milan arasında yapılan görüşmenin detaylarını aktardı. Haberde, Fenerbahçe yönetiminin Rade Krunic'i ikna ettiği ifade edildi. Gelen bilgilere göre sarı lacivertliler, 3 yıllık sözleşme ve 3.5 milyon euro maaş karşılığında Rade Krunic ile el sıkıştı. Milan cephesi ise henüz tam anlamıyla ikna edilebilmiş değil. Tüm bu gelişmeler sürerken Fransa'nın Lyon takımı ise resmen harekete geçmiş durumda.

LYON VE MİLAN CEPHESİNDE SÜRPRİZ GELİŞMELER

Bu sezon kabus gibi bir sezon geçiren Lyon, devre arasında takıma önemli takviyeler yapacak. Fransız kulübü, Rade Krunic için ise tüm şartları zorlamaya hazır. Ancak İtalyanlara göre Milan cephesi ise oyuncuyu tıpkı sezon başında olduğu gibi yine bırakmak istemiyor. Şu sıralar Fenerbahçe cephesiyle yapılan pazarlıklarda rakam 6 milyon euroyu bulmuş durumda. Yakın zamanda Fenerbahçe yönetimi, Lyon'u geride bırakarak Milan ile el sıkışmaya çalışacak.

www.aksam.com.tr