Kerem Aktürkoğlu'nun dünyası başına yıkıldı! Tam bir kabus: Bunu hiç beklemiyordu...

Galatasaray'da forma giyen Kerem Aktürkoğlu için çarpıcı bir gelişme yaşandı. Milli oyuncu, aldığı haberle büyük bir şok yaşadı. İşte Kerem Aktürkoğlu haberinin detayları...

Trendyol Süper Lig'de son şampiyon Galatasaray'da fırtınalar estiren Kerem Aktürkoğlu, son haftalarda ciddi bir düşüş yaşıyor. Sarı-kırmızılılarda yaptıklarıyla taraftarın sevgilisi haline gelen milli oyuncu için işler son haftalarda iyi gitmezken bir şokta Okan Buruk'tan geldi.

KEREM AKTÜRKOĞLU KULÜBEYE ÇEKİLECEK

Süper Lig'in son haftalarına girilmişken ezeli rakibi Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışı veren Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, şampiyonluk için adeta oyuncuların gözünün yaşına bakmıyor. Sabah'ta yer alan habere göre; Buruk, milli aradan sonra formu düşük olan Kerem Aktürkoğlu'nu kulübeye çekecek. Milli oyuncunun bu karar ile büyük bir üzüntü duyduğu iddia edildi.

WILFRIED ZAHA İLK 11'E DÖNECEK

Okan Buruk'un aldığı kararın ardından Wilfried Zaha'ya adeta gün doğdu. Sarı-kırmızılı ekipte uzun süredir ilk 11'de şans bulamayan Fildişi Sahilli oyuncu, yeniden ilk 11'e dönecek. Zaha'nın milli arada bu doğrultuda yoğun bir şekilde çalıştığı kaydedildi.

SEZON RAKAMLARI

Kerem Aktürkoğlu, bu sezon Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 45 maça çıktı. 26 yaşındaki oyuncu, bu karşılaşmalarda 14 gol ve 8 asist üreterek takımına katkı vermeyi başardı.