Kerem Aktürkoğlu'na tam 21 katını verdiler! Resmen imzalıyor...

2020 yazında Galatasaray'da yeni mukaveleye imza atan ve özellikle geçtiğimiz sezonda büyük çıkışa geçen Kerem Aktürkoğlu'nun sözleşmesi 2026'ya kadar uzatılırken, 850 bin TL'lik yıllık ücreti de 8 milyon TL'ye çıkarılmıştı. Avrupa kulüplerinin radarında olan 24 yaşındaki oyuncu için, sarı-kırmızılılar maaş artırımına giderek başarılı ismin mukavelesini uzatmak istiyor.

www.aksam.com.tr

Galatasaray Kulübü başarılı oyuncu Kerem Aktürkoğlu ile yeni sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon başında mukavelesini yenilenen milli futbolcuya ciddi bir zam yapılmıştı. Galatasaray'ın Kerem Aktürkoğlu'nun maaşında bir kez daha iyileştirmeye gitmeye hazırlandığı ve görüşmelerde sona gelindiği belirtildi. Buna göre Cimbom, 24 yaşındaki futbolcunun ücretini 1 yılda tam 21 katına çıkarmış olacak.

KEREM AKTÜRKOĞLU 7 MİLYON LİRA GARANTİ ÜCRETE İMZA ATMIŞTI

Geçtiğimiz sezon başında 5 yılık yeni sözleşme imzalayan Kerem Aktürkoğlu 8 milyon TL garanti ücret alıyordu. Sarı kırmızılılar Kerem Aktürkoğlu'nun hızla yükselen grafiğine karşılık hatırı sayılır bir artış daha yapmaya hazırlanıyor.

TAM 21 KATINI ALACAK

Özellikle Fransız ekipleri Nice ve Montpellier'den gelen teklifleri beğenmeyen Galatasaray Kulübü Kerem Aktürkoğlu'nun geçen sezon yükselttiği maaşında bir kez daha iyileştirmeye gitmeye hazırlanıyor. Şu anda yılda 8 milyon TL garanti ücret alan yıldız futbolcunun maaşı 18 milyon TL'ye çıkartılacak. Böylece geçen sezondan itibaren toplamda oyuncunun maaşına 21 kat artış yapılmış olacak.

KEREM AKTÜRKOĞLU KARİYER RAKAMLARI

Bu sezon toplamda 17 maça çıkan milli oyuncu toplam 6 gol 2 asistle 8 gole direkt katkı sağladı.

www.aksam.com.tr