Kenan Yıldız teklifini resmen açıkladılar! Süper Lig ekibi...

İtalya Serie A'da forma giyen Kenan Yıldız için sürpriz bir transfer açıklama geldi. Milli oyuncunun en yakınındaki isim, Süper Lig ekibinin teklifini paylaştı. İşte Kenan Yıldız haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

İtalya Serie A'nın dev ekibi Juventus'ta forma giyen ve son zamanlarda başarılı performansıyla gündemden düşmeyen Kenan Yıldız için sürpriz bir açıklama geldi. İsmi birçok kulüple anılan milli oyuncunun temsilcisi dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Kenan Yıldız'ı transfer etmek için teklif yaptığı haberlerini yalanlayan Doğan Ercan, genç oyuncuya teklif yapan Süper Lig ekibini açıkladı.

KENAN YILDIZ'A ADANA DEMİRSPOR'DAN TEKLİF

Son günlerde adı gündemden düşmeyen Kenan Yıldız için çok tartışılan bir konu aydınlığa kavuşturuldu. Milli oyuncuya, Süper Lig'in dev kulüpleri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer teklifi yaptığı çok fazla iddia edilmişti. Bu konu hakkında Kenan'ın temsilcisi Doğan Genç, yaptığı açıklamayla bu iddiaları reddederek genç oyuncuya sadece Adana Demirspor'un transfer teklifi yaptığı ve bu teklifinde reddedildiğin açıkladı.

BENFICA'DA TRANSFER TEKLİFİ YAPMIŞ

Doğan Ercan, Kenan Yıldız'ı transfer etmek için Portekiz Ligi'nin önemli kulüplerinden Benfica'nın milli oyuncuyu transfer etmek için 10 milyon euro bonservis bedeli teklif ettiğini ancak Torino ekibinin bu teklif reddettiğini paylaştı.

BU SEZONKİ RAKAMLARI

Kenan Yıldız, profesyonel sözleşme imzaladığı Juventus ile 5 maçta sadece 36 dakika süre bulurken bu karşılaşmalarda skora etki edemedi.