Kenan Yıldız EURO 2024 sonrası imzayı atıyor! Dev transferi resmen duyurdular

Kenan Yıldız transferi için harekete geçildi. Juventus'ta forma giyen milli futbolcunun EURO 2024'ün ardından resmi imzayı atması bekleniyor. İşte Kenan Yıldız'ın yeni adresi ve transferin detayları...

Futbolda gözler EURO 2024'e çevrildi. A Milli Takım'ımız, turnuvada F grubunda mücadele edecek. Avrupa Şampiyonası'nın başlamasına sayılı günler kala Ay-yıldızlıların başarılı futbolcusu Kenan Yıldız cephesinde önemli bir transfer gelişmesi yaşandı. Milli futbolcunun yeni adresi resmen duyuruldu.

KENAN YILDIZ TRANSFERİ GERÇEKLEŞİYOR

Serie A devi Juventus'ta muhteşem bir çıkış yakalayan 19 yaşındaki futbolcu, takımın vazgeçilmezlerinden biri haline gelmişti. Kenan Yıldız için flaş bir transfer gelişmesi de beraberinde geldi. İspanyol basınının aktardığı bilgiye göre; Real Madrid, Arda Güler sonrası bu kez Kenan Yıldız için harekete geçti. Eflatun beyazlıların genç futbolcunun potansiyelinin farkında olduğu, bu sebeple Kenan'ı renklerine bağlamak istediği kaydedildi.

REKOR BONSERVİS ÖDENEBİLİR

Öte yandan Juventus kulübü ise oyuncusunu kesin olarak bırakmak istemiyor. Bu sebeple Real Madrid'in bu transferde rekor bir bonservis bedeli ödemesi gerekeceği ifade edildi.

Kenan Yıldız, Juventus'ta 1 milyon euro olan piyasa değerini 30 milyon euro'ya kadar yükselterek büyük bir çıkış yakaladı. Bu sezon İtalyan ekibinde 39 maça çıkan milli futbolcu, 6 gol ve 2 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Kenan Yıldız'ın geleceğinin EURO 2024'ün ardından netleşmesi bekleniyor.

www.aksam.com.tr