Emre Mor'da beklenen oldu! Fenerbahçelilerin gözü aydın

Fenerbahçe zor bir dönemden geçiyor ve Süper Lig'deki maçlarını sürpriz goller ile kazanıyor. Galatasaray'ın kendinden çok emin ilerlediği bu kritik dönemde, Fenerbahçe tarafında hiçbir şekilde puan kaybına yer yok. Tüm bu zorlu denklemlerin gölgesinde bugün Kasımpaşa ile oynayacak olan Kanarya, flaş bir Emre Mor kararı ile yetenekli futbolcuya ilk 11'de şans verecek. Hücum opsiyonlarından memnun olmayan Jorge Jesus, Emre Mor'un yeteneği ile fark yaratacağını düşünüyor.

Fenerbahçe'nin son dönemdeki performansı herkes tarafından eleştirilirken, Emre Mor ile ilgili de önemli bir karar verildi. Oyuna getirdiği dinamizm ile fark yaratan Emre Mor, Kasımpaşa maçında ilk 11'de düşünülüyor ve hücum bölgesinde inisiyatifler alması bekleniyor. Fenerbahçe için çok kritik olan mücadelede, hiçbir şekilde puan kaybına tahammül yok.

FENERBAHÇE'DE EMRE MOR OPSİYONU

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci gibi isimlerin bireysel performansı son dönemde çok fazla tartışılıyor. Ayrıca takım halinde de genel bir düşüş yaşayan ve bunu oyunda da hissettiren Sarı Lacivertliler, yeni tercihler ile daha iyi sonuçlar almak istiyor. Bu planlama doğrultusundaki ilk önemli karar ise Emre Mor! Yetenekleri ile fark yaratan oyuncunun bugün ilk 11'e girmesi ve doğru anlarda yapacağı top taşıma ya da adam eksiltme becerileri ile sonuca olumlu etki etmesi bekleniyor.

İLK 11 BİLGİSİ

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa karşısındaki muhtemel 11'i açıklandı. Jorge Jesus'un bu maça Altay, Ferdi, Samet, Szalai, Lincoln, Arao, İrfan, Zajc, Emre, Valencia ve Batshuayi 11'i ile çıkacağı düşünülüyor.

SİZ NASIL BİR İLK 11 DÜŞÜNÜRDÜNÜZ?

Emre Mor'u fark yaratacak opsiyon olarak gören deneyimli hocanın yerinde siz olsaydınız, kime şans verir ve nasıl bir oyun kurgulardınız? Kendi ilk 11'inizi BURAYA tıklayarak oluşturabilir ve sosyal medya hesaplarınızdan paylaşabilirsiniz.