Kale artık emin ellerde! David de Gea transferini resmen duyurdular...

David de Gea'nın merakla beklenen yeni adresi nihayet belli oldu. Manchester United'dan ayrılan ve adı geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe ile anılan yıldız kaleci David de Gea'nın yeni takımını duyurdular. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Adı transferde Fenerbahçe'nin de gündemine gelen David de Gea'nın yeni adresini duyurdular. Manchester United'dan ayrılan David de Gea, eski takım arkadaşı Cristiano Ronaldo'nun yanına gidiyor.

DAVID DE GEA İÇİN FENERBAHÇE İDDİALARI GÜNDEMDEYDİ

Altay Bayındır'ın performansından memnun olmayan ve kaleci arayışlarına başlayan Fenerbahçe'nin gündemine gelen isimlerden biri de David de Gea olmuştu. Geçtiğimiz günlerde sarı-lacivertlilerin Manchester United'dan ayrılan yıldız kaleciyi kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu ileri sürülmüştü.

YENİ ADRESİNİ DUYURDULAR

İspanya basınında yer alan habere göre; David de Gea'nın yeni adresi Suudi Arabistan. Al Nassr ile büyük ölçüde anlaşmaya varan yıldız file bekçisinin Arap ekibine imzayı atması bekleniyor. Arap ekibinde forma giyen Cristiano Ronaldo eski takım arkadaşının transferinde büyük rol oynadı. Deneyimli file bekçisini ikna eden Portekizli yıldız oldu.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Manchester United formasıyla toplam 58 resmi maça çıkan David de Gea, bu karşılaşmaların 25'inde kalesini gole kapatırken, 61 gole ise engel olamadı.