Kaan Ayhan transferi tamam! Gece geç saatlerde İstanbul'a geldi

Galatasaray Kaan Ayhan transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-Kırmızılılar milli futbolcuyu satın alma opsiyonuyla kiraladı. Kaan Ayhan gece geç saatlerde İstanbul'a geldi. Galatasaray transferle ilgili KAP bildirimini yaptı.

Galatasaray Kaan Ayhan transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-Kırmızılıların KAP'a bildirdiği milli futbolcu gece geç saatlerde İstanbul'a geldi. Kaan Ayhan satın alma opsiyonuyla kiralandı.

KAAN AYHAN TRANSFERİ KAP'A BİLDİRİLDİ

Giresunspor'u 4-0 mağlup ederek galibiyet serisini 10 maça çıkaran Galatasaray, ara transfer için çalışmalarına da hız kesmeden devam ediyor. Sarı kırmızılı yönetimin Serie A ekibi Sassuolo'da forma giyen Kaan Ayhan'ın kiralanması konusunda takımıyla anlaşma sağlandığını KAP'a bildirdi.


Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcu Kaan Ayhan'ın kulubümüze geçici transferi konusunda futbolcu ve kulübü US Sassuolo Calcio s. r. l ile resmi görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi

SATIN ALMA OPSİYONUYLA KİRALANDI

Galatasaray ile Sassuolo arasında yapılan anlaşmanın ayrıntıları da belli oldu. Aslan, Kaan Ayhan için 500.000 Euro kiralama bedeli ödeyecek. Oyuncunun satın alma opsiyonu ise 4 milyon euro.

KAAN AYHAN KİMDİR?

Schalke 04 altyapısında yetişen Kaan Ayhan daha sonra Eintracht Frankfurt ve Fortuna Düsseldorf formaları giydi. Sassuolo, 28 yaşındaki stoper için 2020-2021 sezonu başında 2 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.

28 yaşındaki savunmacı Kaan Ayhan, bu sezon Sassuolo'da 11 resmi müsabakada forma şansı buldu. Kaan Ayhan bu süreçte 630 dakika sahada kaldı. Tecrübeli oyuncu rakip fileleri 1 kez havalandırma başarısı gösterdi.

Kaan Ayhan şu ana kadar A Milli Futbol Takımı'nda 51 maçta şans buldu ve 5 gol atma başarısı gösterdi.