Ve Kenan Yıldız heyecanı! Hocası Allegri bizzat kendisi açıkladı...

Kenan Yıldız için hocası Massimiliano Allegri kararını verdi. Juventus'ta forma giyen milli futbolcu için önemli bir gelişme yaşandı. İşte Kenan Yıldız gelişmesinin detayları...

İtalya'da devre arası transfer dönemi kapandı. Ara transferde adı sık sık önemli kulüplerle anılan milli futbolcu Kenan Yıldız, Juventus'ta kaldı. Teknik direktör Massimiliano Allegri ise genç oyuncu için önemli bir karar verdi.

JUVENTUS'TA KENAN YILDIZ GELİŞMESİ!

Serie A'da şampiyonluk mücadelesi veren Juventus, ligin 23. haftasında çok kritik bir maça çıkacak. İtalyan devi, şampiyonluk yolundaki rakibi Inter ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. İtalyan futbolseverlerin gözü kulağı bu maçta olacak. Juventus Teknik Direktörü Allegri ise zorlu karşılaşmada Kenan Yıldız'a güvenecek.

İtalyan basınından gelen bilgilere göre; Allegri, Kenan Yıldız ile görüştü ve Inter karşısında ilk 11'de sahaya çıkacağını ifade etti. Kenan Yıldız'ın Dusan Vlahovic ile birlikte forvet ikilisini oluşturması bekleniyor.

HAFTANIN EN ÖNEMLİ MAÇI!

İtalya'da şampiyonluk yarışı, Süper Lig'e benzer şekilde ilerliyor. Ligin zirvesinde 54 puanlı Inter ve 53 puanlı Juventus bulunuyor. Bu iki takım, en yakın takipçileri Milan ve Atalanta ile arayı açtı.

İtalya Serie A'da düğümün bu maçla çözülmesi bekleniyor.

www.aksam.com.tr