Juventus'ta Kenan Yıldız depremi! Yer yerinden oynadı: Bütün İtalya ayağa kalktı

Serie A ekiplerinden Juventus forması giyen Kenan Yıldız konusunda çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Milli futbolcu, İtalya basınında gündeme oturdu. Herkes Kenan Yıldız'ı konuşuyor. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

İtalya Serie A'da Juventus forması giyen milli oyuncu Kenan Yıldız için dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Kenan Yıldız, Juventus taraftarlarını adeta yağa kaldırdı. Serie A'nın 22'nci hafta karşılaşmasında evinde Empoli ile 1-1 kalan Juventus'ta maçın ardından Massimiliano Allegri, Kenan Yıldız hakkında tepki çeken bir açıklama yaptı.

KENAN YILDIZ'A ALLEGRI'DEN BÜYÜK SAYGISIZLIK

Şampiyonluk yarışında ezeli rakibi Inter'i yakalamak isteyen Juventus son lig maçında büyük bir yara aldı. Torino ekibi, dün akşam evinde ligin 19'uncu sırasındaki Empoli ile 1-1 berabere kalarak şampiyonluk yarışında beklenmedik bir puan kaybı yaşandı. Maçın ardından Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri, 78'nci dakikada oyuna aldığı Kenan Yıldız'ın performansı hakkında yöneltilen soruya "Yedek kulübesinde kalarak iyi iş çıkardı" yanıtını verdi.

TARAFTARLAR SAHİP ÇIKTI

Allegri'nin skandal cevabının ardından birçok Juventus taraftarı, deneyimli teknik adama sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Kenan Yıldız'a sahip çıkılan binlerce paylaşım yapıldı. Taraftarlar, sorunun Kenan'da değil Allegri'nin sisteminde olduğunu dile getirdi. Öte yandan bugün İtalyan basını da Kenan Yıldız'a sahip çıkan haberleri manşetlerine taşıdılar.

SEZON RAKAMLARI

Kenan Yıldız, bu sezon Juventus formasıyla tüm kulvarlarda 14 maçta 472 dakika süre bulabildi. Milli oyuncu, bu karşılaşmalarda 3 gol atarak skora etki etmeyi başardı.

www.aksam.com.tr