Jose Mourinho'dan Samet Akaydin kararı! Kaderi belli oldu...

Fenerbahçe'nin milli stoperi Samet Akaydin'e Rusya'dan talip çıktı. Sarı lacivertli yönetim, tecrübeli savunmacı için flaş bir karar aldı. İşte Samet Akaydin transferinin detayları...

Fenerbahçe'de Samet Akaydin bilmecesi sürerken, flaş transfer iddiası gündeme geldi.

Geçtiğimiz sezonun yarısını Panathinaikos'ta kiralık olarak geçiren ve yeni sezonda Fenerbahçe'de geleceği merakla beklenen Samet Akaydin'e Rus ekiplerinden Lokomotiv Moskova talip oldu.

Transfer döneminin kapanmasına günler kala Rus ekibi milli takım forması da giyen tecrübeli stoperi kadrosuna katmak istediği aktarıldı.

MOURINHO'DAN SÜRPRİZ SAMET AKAYDİN KARARI!

Aktarılan haberlere göre sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan sarı lacivertli ekip, UEFA Avrupa Ligi kadrosuna da yazılan 30 yaşındaki savunmacıyı kadrosunda tutmak istiyor. Kulübün, başta teknik direktör Jose Mourinho olmak üzere teknik ekibin isteği üzerine oyuncuyu geniş kadro da tutmak istemesi sebebiyle gelen teklifleri geri çevirdiği belirtildi.

26 MAÇTA GÖREV ALDI

Geçtiğimiz sezonu hem Fenerbahçe hem de Panathinaikos formalarını terleten milli oyuncu iki takımda görev aldığı toplam 26 maçta 1.686 dakika süre aldı ve bu maçlarda 1 asistlik katkı sağladı.