Jose Mourinho biletini kesti! ''Zeki Çelik bavulunu topluyor...''

A Milli Takım futbolcularından Zeki Çelik için sürpriz bir transfer gelişmesi yaşandı. Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho, yıldız futbolcu için flaş bir karar aldı. İşte Jose Mourinho'nun kararı ve Zeki Çelik cephesinde yaşanan o transfer gelişmesi... | Son dakika transfer haberleri

İtalya Serie A ekiplerinden Roma'da büyük bir kadro yapılanması başladı. İtalyan basını, devre arası ve gelecek yaz transfer döneminde kulübün birçok futbolcuyla yollarını ayıracağını açıkladı. O futbolcular arasında milli oyuncu Zeki Çelik'in de yer aldığı ifade edildi.

ROMA, ZEKİ ÇELİK'İN BİLETİNİ KESTİ

Roma'nın birçok futbolcuyla yollarını ayıracağı ifade edilen haberin detayında, Andrea Belotti, Zeki Çelik, Aouar, Ndicka, Spinazzola, Rui Patricio, Renato Sanches, Smalling, Serdar Azmoun, Rasmus Kristensen ve Llorente isimlerinden bahsediliyor.

Zeki Çelik'in 3-5-2 sisteminde sağ kanat beki pozisyonunda etkisiz olduğu ifade edildi. Onun ancak 4'lü savunmada sağ bek rotasyonunda olabileceği de haberde ifade edildi.

ZEKİ ÇELİK İÇİN SÜPER LİG İHTİMALİ

26 yaşındaki milli sağ bek, 2022 yazında Lille'den ayrılarak Roma'nın yolunu tutmuştu. Sezon başında da özellikle Türk kulüplerinin kendisine ciddi şekilde ilgisi vardı. Süper Lig devleri, yerli oyuncu havuzu sebebiyle Zeki Çelik için devreye girmişti. Ancak milli sağ bek Roma'da kalmayı tercih etti. Roma kulübünün aldığı bu karar sebebiyle Zeki Çelik için bir kez daha Süper Lig ihtimalinin doğması söz konusu.

İtalyan ekibinde toplam 45 maça çıkan Zeki, 3 asist kaydetti.

www.aksam.com.tr