Fenerbahçeliler keşke bunu görmeseydi! Jorge Jesus'tan gelen haber deprem etkisi yarattı

Yeni sezon öncesi Fenerbahçe'de göreve başlayan Jorge Jesus kısa sürede taraftarların sevgilisi haline gelmişti. Fenerbahçe'ye müthiş bir ivme kazandıran Portekizli teknik adamla ilgili ülkesinin basınından çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Jorge Jesus için geçilen söz konusu haber, Sarı-Lacivertlileri son derece endişelendirdi.

www.aksam.com.tr

Fenerbahçe'de Jorge Jesus'la ilgili çok çarpıcı bir gelişme yaşandı. Adı Portekiz ve Brezilya milli takımlarıyla anılan deneyimli teknik adamın ülkesine yeşil ışık yaktığı belirtildi. Son dakika haberine göre Jorge Jesus, Portekiz Milli Takımı teknik direktörlüğü için görüşmek istediğini federasyona bildirdi. Detaylar haberimizde...

JORGE JESUS ELDEN KAÇIYOR MU?

Jorge Jesus tedrisatında bambaşka bir kimliğe bürünen Fenerbahçe'de camiayı oldukça rahatsız eden bir gelişme yaşandı. Sarı-Lacivertlilerle 1 yıllık sözleşme imzalayan Portekizli teknik direktörün adı Brezilya ve Portekiz milli takımıyla anılıyordu. Record'un son dakika olarak geçtiği habere göre Jorge Jesus, Portekiz'e yeşil ışık yaktı.

JORGE JESUS İLE RESMİ GÖRÜŞMELER BAŞLIYOR

Portekiz basınında büyük yankı uyandıran haberde Jorge Jesus'un Portekiz Milli Takımı teknik direktörlüğü görüşmeleri için federasyona haber saldığı belirtildi. Bunun üzerine Portekiz Futbol Federasyonu'nun harekete geçtiği ve Jorge Jesus ile kısa süre içinde resmi görüşmelerin başlayacağı kaydedildi.

FENERBAHÇELİLERİ ENDİŞE SARDI

Fenerbahçe, 1 yıllık sözleşmesini uzatmak istediği Jorge Jesus'tan gelen bu haberle adeta yıkıldı. Sarı-Lacivertli taraftarlar endişe içinde yaşanacak gelişmeleri bekliyor.

Öte yandan yine Record'un haberine göre Jorge Jesus'un dışında Portekiz Milli Takımı'nın diğer teknik direktör adayları Bruno Lage ve Rui Jorge.

www.aksam.com.tr