Jorge Jesus aradığını buldu! Transferi duyurdular: Fenerbahçe'ye 70 milyonluk stoper

Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, kendi transferlerinden biri olan Gustavo Henruqie'den umudunu kesti. Portekizli teknik adam savunmaya takviye isterken, transfer haberi yabancı basından geldi. Jorge Jesus'un isteğiyle savunmaya 70 milyon lira değerinde stoper geliyor.

Fanatik

Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, kendi transferlerinden biri olan Gustavo Henrique'den umudunu kesmiş durumda. Portekizli teknik adamın bir daha kadroya almayı düşünmediği oyuncunun kiralık sözleşmesi feshedilecek. Yabancı basın ise bu pozisyon için Fenerbahçe'nin yeni transferini duyurdu. Kanarya, piyasa değeri 3.5 milyon euro olan (70 milyon TL) 24 yaşındaki stoper Dennis Hadzikadunic'i transfer ediyor.

JORGE JESUS İSTEDİ, 70 MİLYONLUK STOPER GELİYOR

Sarı-Lacivertliler, savunma hattını Samet Akaydın ile takviye etti. Ancak Gustavo Henrique de gözden çıkartıldı. Jorge Jesus, sezon başında ısrarla istediği eski öğrencisinin performansından umudunu kesti.

AYRILIK İÇİN GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Sambacı, Gaziantep'e götürülse de maç kadrosuna alınmadı. Yönetim, kiralık olarak transfer edilen 29 yaşındaki stoperle yolları ayırmak istiyor. Bunun için görüşmelerin başladığı öne sürüldü.

YERİNE HADZİKADUNİC

Eğer Gustavo gönderilirse, savunmaya bir takviye daha gelebilir. Bosna Hersek basınına göre imza attırılmak istenen isim de belli: Dennis Hadzikadunic... 24 yaşındaki stoperin bonservisi Rostov'da ancak son olarak Malmö'ye kiralanmıştı. Boşnak oyuncunun menajeri Walid Faour, kısa sürede yeni takıma imza atacaklarını duyurdu.

FEYENOORD DA İSTİYOR

Faour, "Feyenoord, Dennis ile ilgilenen ekiplerden biri. Ancak yarışta sadece onlar yok. Oyuncuyu isteyen çok iyi kulüpler var. Yakında transferini duyacaksınız" ifadelerini kullandı. Feyenoord'un dışında Fenerbahçe'nin, 1.91 m.'lik savunmacıyı çok istediği öne sürüldü.

COMOLLI PEŞİNDE

Hadzikadunic'in peşindeki diğer takımların ise Almanya'dan Schalke ve başkanlığını Damien Comolli'nin yaptığı Fransız ekibi Toulouse olduğu kaydedildi.