Joachim Löw ateşi yandı! Takımın yeni teknik direktörü hayırlı olsun

Joachim Löw sonunda geri dönüyor... Uzun süredir boşta olan Alman çalıştırıcı için beklenen haber geldi. İşte Joachim Löw cephesinde yaşanan o gelişme ve deneyimli hocanın yeni adresi...

Futbolda 2024/25 sezonunun başlamasıyla birlikte gözler, Avrupa'nın büyük ligleri ve Süper Lig'e çevrildi. Yeni sezonun heyecanı devam ederken, bu sezon bir kulüp çalıştırmayan teknik direktörler arasında yer alan Joachim Löw için dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Uzun yıllar Alman Milli Takımı'nı çalıştıran, ülkemizde de bir dönem Fenerbahçe ve Adanaspor'da görev alan Joachim Löw resmen geri dönüyor. İşte detaylar...

JOACHİM LÖW TAKIMIN BAŞINA GEÇİYOR!

Kariyerinde Stuttgart, Fenerbahçe, Karlsruhe, Adanaspor, FC Tirol ve Austria Wien gibi takımları çalıştıran Joachim Löw, 2006 yılında başına geçtiği Almanya Milli Takımı'yla büyük bir başarı yakaladı. 64 yaşındaki teknik adam, görevi bıraktığı 2021 yılından itibaren boştaydı. Tecrübeli antrenörün yeni durağı ise belli oldu.

İngiliz basını, son olarak teknik direktör Gareth Southgate ile yollarını ayıran İngiltere Milli Takımı'nda gündeme bir kez daha Joachim Löw isminin geldiğini duyurdu.

TEKLİF BEKLENİYOR

2024 Avrupa Şampiyonası'nda finalde İspanya'ya mağlup olaran İngiltere, kupayı bir kez daha kaybetti. Bu sonuçla birlikte Gareth Southgate ile yollarını ayıran İngilizler, takımın başına geçici teknik direktör olarak Lee Carsley'i getirdi.

İngiliz basını, İngiltere'nin gündemindeki hocalardan birisinin de Joachim Löw olduğunu aktardı. Öte yandan Alman teknik adam da kendisine gelecek teklifi bekliyor.

Yakın zamanda Joachim Löw cephesinde önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor...

www.aksam.com.tr