Jesse Lingard'dan Süper Lig devine transfer mesajı! ''Alın beni geleyim''

Jesse Lingard Süper Lig devine transfer mesajı gönderdi. Son olarak menajerini kovan yıldız futbolcu, uzun süredir kulüpsüz durumdaydı. İşte Jesse Lingard transferinde son durum...

Süper Lig devlerinde transfer çalışmaları tam gaz devam ediyor. 4 büyük kulüp arasında ara transferin en hızlı takımı Fenerbahçe oldu. Ligde lider konumda bulunan sarı lacivertliler, kadrosunu Bonucci ve Rade Krunic gibi tecrübeli isimlerle güçlendirdi. Galatasaray Berkan Kutlu'yu geri çağırırken, Beşiktaş ise Svensson'la kadrosunu güçlendirdi. Trabzonspor ise 3 isimle yollarını ayırsa da henüz takıma bir takviye yapmadı. Ara transfer dönemi devam ederken, Süper Lig devleri için sürpriz bir gelişme yaşandı.

JESSE LINGARD: "ALIN BENİ GELEYİM"

Kariyeri boyunca İngiltere'nin çeşitli takımlarında forma giyen Jesse Lingard, Nottingham Forest macerasının ardından uzun süredir boşta. 2023/24 sezonu için hiçbir takımla anlaşamayan 31 yaşındaki futbolcu, flaş bir hamleye imza attı. İngiliz basınından gelen bilgilere göre Jesse Lingard, kendisine bir türlü kulüp bulamayan menajerini kovdu. Lingard'a yakın bir kaynak, onun futbolu çok özlediğini ve futbol oynayabileceği bir yer bulmak için menajeriyle tüm bağlantılarını kopardığını söyledi. Yine gelen bilgilere göre Jesse Lingard'ın paradan ziyade yeniden futbola dönebileceği bir yer aradığı ifade ediliyor.

Yıldız futbolcu başta İngiltere olmak üzere, Süper Lig devlerine de transfer mesajı yolladı. Birçok kulüple temas halinde olan Lingard cephesi, ocak ayı sonuna kadar yeni takımına imza atmak istiyor.

Yıldız oyuncu, Süper Lig'in 4 büyüklerine önerilse de henüz Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ya da Trabzonspor'dan resmi bir hamle yok.

www.aksam.com.tr