İşte transferi böyle duyurdular! Salih Özcan, Süper Lig devine hayırlı olsun...

Borussia Dortmund'da forma giyen milli futbolcumuz Salih Özcan, sene sonu takımdan ayrılıyor. Süper Lig devleri Salih Özcan için devreye girdi. İşte detaylar...

Yaşar Çifcibaşı

Borussia Dortmund'un formasını terleten milli orta saha Salih Özcan, sene sonu sürpriz bir ayrılığa hazırlanıyor. Alman ekibi, Salih için kritik bir karar aldı.

SÜPER LİG'DE SALİH ÖZCAN YARIŞI

Devre arasında ismi Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan Salih Özcan'ın sezon sonunda Dortmund'dan ayrılacağı aktarıldı. Alman basının haberine göre; Borussia Drotmund, önümüzdeki sezon kadrosunda yapılanmaya gidiyor ve Salih Özcan da yolların ayrılması kararlaştırılan isimlerden birisi.

BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY DEVREDE

Öte yandan, Süper Lig devleri Beşiktaş ve Galatasaray önümüzdeki sezonun hazırlıklarına şimdiden başladı. Kadrosunda güçlü değişiklikler yapmak isteyen ve gelecek sezon şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Beşiktaş, Salih Özcan'ı gündemine aldı. Galatasaray ise beklentilerin altında kalan Tanguy Ndombele ile yollarını ayırmayı planlarken, Salih Özcan için devreye girdi.

SEZON KARNESİ

Milli orta saha, bu sezon sarı siyahlı ekipler 27 maçta süre aldı. 26 yaşındaki yıldızın piyasa değeri ise 13 milyon euro olarak biliniyor.

aksam.com.tr - Yaşar Çifcibaşı