Vincent Aboubakar'ın yerine... İşte Beşiktaş'ın yeni forveti!

Beşiktaş'ın yeni forveti belli oldu. Siyah beyazlılar, Vincent Aboubakar'ın yerini golcü futbolcuyla güçlendirmek istiyor. Beşiktaş, geçtiğimiz yaz da gündeme gelen David Okereke için kolları sıvadı. İşte Beşiktaş'ın yeni Vincent Aboubakar'ı David Okereke transferinde son durum...

Beşiktaş'ta ara transfer dönemi için çalışmalar devam ediyor. Teknik direktör Fernando Santos'un talebi üzerine forvet hattına bir takviye yapacak olan siyah beyazlılar, David Okereke'yi gündemine aldı. Nijeryalı forvet, sezon başında da Beşiktaş'ın transfer listesindeydi. Ancak Beşiktaş, Okereke transferinde mutlu sona ulaşamamıştı.

DAVID OKEREKE BEŞİKTAŞ YOLUNDA

Siyah beyazlıların uzun süredir takip ettiği ve geniş listede yer alan David Okereke cephesinde önemli bir gelişme yaşandı. İtalyan basını, Beşiktaş ile birlikte Watford ve Frosinone'nin de David Okereke için devrede olduğunu duyurdu. Beşiktaş, bu iki kulübü geride bırakarak 26 yaşındaki golcüyü renklerine bağlamanın hesaplarını yapıyor.

KANATLARDA DA OYNAYABİLİYOR

26 yaşındaki Nijeryalı forvet David Okereke, zaman zaman kanatlarda da görev alabiliyor. Hızıyla, güçlü fiziği ve istikrarlı oluşuyla ön plana çıkan oyuncu, son 6 sezonun tamamında da 30'un üzerine maça çıktı.

www.aksam.com.tr