İstanbul'a dönüyor! Galatasaray'da Fernando Muslera yerine Altay Bayındır...

Altay Bayındır Galatasaray'a imzayı atıyor. Manchester United'da gözden çıkarılan Fenerbahçe'nin eski kalecisi, Fernando Muslera'nın yerini alacak. İşte Altay Bayındır transferinin detayları...

Süper Lig'de Fenerbahçe forması giyen ve İngiliz devi Manchester United'ın yolunu tutan Altay Bayındır, burada umduğunu bulamadı. İngiltere'de istediği kadar süre alamayan milli kaleci, düzenli olarak forma giyebilmek adına takımdan ayrılıyor. Altay Bayındır için devreye giren kulüp ise Galatasaray.

ALTAY BAYINDIR BOMBASI!

Fernando Muslera'nın ilerleyen yaşı sebebiyle kaleci arayışlarına başlayan Galatasaray, Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve kaptanı Altay Bayındır'ı gündemine aldı. İngiliz basını, Galatasaray'ın Altay Bayındır'a olan ilgisini duyurdu. Gelecek yaz 25 yaşındaki kalecinin Galatasaray'a imza atacağı açıklandı.

YALNIZCA 1 MAÇA ÇIKTI!

Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan Altay Bayındır, Manchester United'da sadece 1 maç forma giyebildi. FA Cup maçında forma giyen Altay Bayındır, kalesinde 2 gol gördü. Milli kalecinin 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Önümüzdeki günlerde Galatasaray cephesi ve Altay Bayındır arasında resmi temasların başlaması bekleniyor.

www.aksam.com.tr