Zayıflatan tohum, iştahtan eser kalmıyor! Çorbalara ve salatalara ekleyin

Son yıllarda tohum ürünleri çok popüler. Çorbalara ve salatalara sık eklenen kinoanın faydaları saymakla bitmiyor. Hazırlaması kolay olan kinoa tatlı ve tuzlu yemeklere eklenebiliyor. Kırmızı, siyah ve beyaz dahil olmak üzere birçok kinoa türü bulunuyor. İşte kinoanın bilinmeyen faydaları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Kinoa diyet yapanların vazgeçilmez besini. Besleyici bir tohum olan kinoa çorbalara ve salatalara eklenerek tüketilebiliyor. Kinoa ile 15 dakikada harika lezzetler çıkarabilirsiniz. Hem tatlı hem de tuzlu yemeklere ekleyerek de tüketebilirsiniz.

KİNOANIN FAYDALARI

Kinoa diyabet riskini azaltır.

Stresten korur.

Kronik hastalıklara karşı besleyicidir.

Kinoa, tonlarca vitamin, protein, lif, mineral ve yağ içeren etkileyici bir besin profiline sahiptir. Kısaca tam bir besin paketidir.

İyi bir protein kaynağıdır.

Kinoa hem çözünür hem de çözünmeyen lifler içerir. Sindirime faydalıdır.

Kolesterolün düşürülmesine yardımcı olabilir. Selüloz gibi çözünmeyen lifler dışkıya hacim katar ve kabızlığın önlenmesine yardımcı olur.

Kalp sağlığını destekler

Kinoa tokluk ve tokluk hissini artırabilir. Bu, kilo yönetimini destekleyebilir ve çeşitli sağlık sorunlarıyla ilişkili bir durum olan obezite riskini potansiyel olarak azaltabilir.

Kinoadaki yüksek protein ve iyi yağ, metabolizmayı hızlandırır ve kişiyi enerjik tutar. Aynı zamanda açlığın kontrol altına alınmasına da yardımcı olur.

Bu meyveyi yiyen Icardi gibi olacak! Enerji ve kas için şart

Kahveyi böyle için: Hafızayı güçlendiriyor, diyabeti düzenliyor