İsmail Yüksek'le ilgili Fenerbahçe'den flaş karar! Kırmızı kart sonrası olanlar oldu

İsmail Yüksek, Fenerbahçe-Dinamo Kiev maçında gördüğü kırmızı kartla turun adeta seyrini değiştirmişti. Sezona müthiş giren ancak dramatik bir şekilde oyuna etki eden İsmail Yüksek'le ilgili Fenerbahçe'den karar çıktı. Detaylar haberimizde...

aksam.com.tr

Fenerbahçe'den İsmail Yüksek'le ilgili karar çıktı. Dinamo Kiev maçında kırmızı kart görüp turun seyrini değiştiren İsmail Yüksek için Jorge Jesus'tan son karar çıktı.

İSMAİL YÜKSEK SEZONUN FLAŞ İSİMLERİNDEN FORMAYI KAPTI

Fenerbahçe'ye transfer edildiği günden beri kadroda tercih edilmeyen İsmail Yüksek'in Jorge Jesus'un gelmesiyle adeta kaderi değişti. Dinamo Kiev ile Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda oynanan ilk maçta sahanın en iyilerinden olan oyuncu, Miha Zajc ve Miguel Crespo gibi geçtiğimiz sezonun flaş isimlerini geçerek formasını kapmıştı.

SAHANIN EN İYİ İSMİYKEN TALİHSİZ KIRMIZI KART...

Fenerbahçe'nin Dinamo Kiev'le oynadığı rövanş maçına da ilk 11'de çıkan İsmail Yüksek, mücadeleye müthiş bir giriş yapmış ve performansıyla taraftarları büyülemişti. Ancak İsmail Yüksek söz konusu mücadelede talihsiz 2 sarı kart görerek oyundan atılmış ve bir anda karşılaşmanın seyri değişmişti.

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMAMIŞTI

Gözyaşlarına boğulan İsmail Yüksek'e Fenerbahçeli taraftarlar büyük bir destek vermiş ve oyuncuyu tezahüratlarla saha kenarına uğurlamıştı. 23 yaşındaki futbolcunun oyundan atılmasının ardından Dinamo Kiev maça ağırlığını koymuş ve Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne erken havlu atmıştı.

Trezeguet-Fenerbahçe iddiası gündeme bomba gibi düştü! Trabzonspor...

FENERBAHÇE'DEN İSMAİL YÜKSEK KARARI

Öte yandan İsmail Yüksek'le ilgili Fenerbahçe'den karar çıktı. Jorge Jesus bir anda vazgeçilmezi olan oyuncunun arkasında durdu. İsmail Yüksek, Fenerbahçe'nin Süper Lig'in ilk haftasında oynayacağı Ümraniyespor maçına da ilk 11'de çıkacak.

aksam.com.tr