İsmail Kartal biletini kesti! Fenerbahçe'de sürpriz Leonardo Bonucci gelişmesi...

Leonardo Bonucci cephesinde önemli bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, deneyimli stoper için kararını verdi. İşte İsmail Kartal'ın Leonardo Bonucci kararı...

Süper Lig'de şampiyonluk yarışını sürdüren Fenerbahçe, Alanyaspor karşısında kendi seyircisi önünde yara aldı. Sarı lacivertliler, 2-2 biten maçta 2 puan kaybetti ve liderliği ezeli rakibi Galatasaray'a kaptırdı. Teknik direktör İsmail Kartal ise bu maçla birlikte kadroda radikal değişikliklere gitmeyi planlıyor.

İSMAİL KARTAL'DAN LEONARDO BONUCCI KARARI!

Fenerbahçe'nin deneyimli teknik direktörü İsmail Kartal, özellikle orta saha ve savunma hattında birden fazla değişiklik yapacak. Takımın deneyimli stoperi Leonardo Bonucci, Çaykur Rizespor deplasmanında ilk 11'de sahada olacak. İsmail Kartal, onun tecrübesinden faydalanmak istiyor. Öte yandan Bonucci'nin kadroya dönmesiyle birlikte Çağlar Söyüncü ve Djiku'dan birisi yedek kulübesine geçecek.

ORTA SAHADA MERT HAKAN YANDAŞ HAMLESİ

İsmail Kartal, son maçta İsmail Yüksek'in performansını yetersiz buldu. Bu sebeple Rade Krunic'in yanında 8 numara pozisyonu için Fred dönene kadar Mert Hakan Yandaş'a görev vermeyi planlıyor.

Ligde şampiyonluk yarışında Çaykur Rizespor ile kritik bir maça çıkacak olan Fenerbahçe, sahadan mutlak 3 puanla ayrılma hedefinde. Öte yandan Galatasaray ise deplasmanda Ankaragücü'ne konuk olacak.

www.aksam.com.tr