İşler tersine döndü: Umduğu gibi olmadı! Nuri Şahin'in dünyası başına yıkıldı...

Alman devi Borussia Dortmund'da yardımcı antrenörlük görevine getirilen Nuri Şahin için flaş bir gelişme yaşandı. Başarılı çalıştırıcı, son yaşanan gelişmenin ardından adeta şoka uğradı. İşte Nuri Şahin haberinin detayları...

Futbolculuk kariyerini noktalamasının ardından son oynadığı kulüp olan Antalyaspor'da teknik direktörlük görevini devralan Nuri Şahin, burada geçirdiği iki senede gösterdiği başarılı performansla teknik adamlık kariyerinde Avrupa kapısını açmayı başarmıştı. 2024 Ocak ayında efsanesi olduğu Borussia Dortmund'a yardımcı antrenör olarak getirilen 35 yaşındaki çalıştırıcı, yaşanan yeni gelişmeyle sarsıldı.

NURİ ŞAHİN'İN HAYALİNİ NAGELSMANN BİTİRDİ

Nuri Şahin'in Dortmund'da önümüzdeki sezon mevcut teknik direktör Edin Terzic'ten görevi devralması bekleniyordu. Alman basınında çıkan haberde sarı siyahlıların 2024-2025 dönemi için Julian Nagelsmann ile görüştüğü iddia edildi. Bu haber sonrası Nuri Şahin'in Borussia Dortmund'daki geleceği belirsiz bir hal aldı.

TAKIMA OLUMLU HAVA KATMIŞTI

Borussia Dortmund, Nuri Şahin'in göreve başlamasının ardından yükselen bir form grafiği yakaladı. Alman basını, genç çalıştırıcının varlığını "Takımın değerlerini biliyor, olumlu havasını herkese yansıtıyor." yorumlarıyla nitelendirmişti.

FUTBOLCULUK DÖNEMİNDEKİ DORTMUND RAKAMLARI

Nuri Şahin kariyeri boyunca Dortmund formasını 274 kez giydi. Bu maçlarda 26 gol ve 49 asist ile skora etki ederken, 1'er kez Bundesliga Şampiyonluğu ve Almanya Kupası kazanmayı başardı. Şahin, 2 kez de Almanya Süper Kupası zaferi yaşadı.

www.aksam.com.tr