Inter'de Hakan Çalhanoğlu krizi! Dünyası başına yıkıldı...

Hakan Çalhanoğlu sezon başından beri Inter formasıyla gösterdiği harika performansta duraklama dönemine girdi. İtalya basını, yıldız orta sahanın düşüşünün yedek kulübesiyle sonuçlanacağını iddia etti. İşte Hakan Çalhanoğlu haberinin detayları...

Hakan Çalhanoğlu üçüncü sezonunu geçirdiği Inter'de takımın en başarılı isimlerinin başında geliyor. Oyunun defansif ve ofansif yönünde verdiği katkıyla Serie A'da lider durumda bulanan Milano ekibinde kilit oyunculardan olan 30 yaşındaki orta sahanın son maçlardaki yorgunluğu dikkatten kaçmadı.

HAKAN ÇALHANOĞLU KULÜBEYE GEÇİYOR

İtalya basınında yer alan habere göre son maçlarda temposunda düşüş gözlenen Hakan Çalhanoğlu'nun kulübeye geçmesi bekleniyor. Inter'in Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı Atletico Madrid maçında yorgunluğu göze çarpan milli futbolcunun dinlendirilmesine karar verildi. Serie A'daki 25. maçında Lecce'ye konuk olacak olan Milano ekibinde Çalhanoğlu, yerini Kristijan Asllani'ye bırakacak.

ATALANTA MAÇIYLA İLK 11'E DÖNECEK

Hakan Çalhanoğlu'nun gelecek hafta Inter'in Atalanta'yı konuk edeceği maçta formasını geri alması bekleniyor. 30 yaşındaki yıldız orta sahanın, 13 Mart'ta Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madird ile yapılacak rövanş maçına kadar 90 dakika forma giymeyeceği iddia edildi.

SEZON RAKAMLARI

Bu sezon Inter formasıyla 30 maçta 2442 dakika sahada kalan Hakan Çalhanoğlu, skora 11 gol ve 3 asist ile katkıda bulundu.

www.aksam.com.tr