Inter'de Hakan Çalhanoğlu depremi! Tüm İtalya bunu konuşuyor

Inter'de Hakan Çalhanoğlu'na gelebilecek kötü haberin krizi yaşanıyor. Adı bilet soruşturmasında geçen milli yıldız cezayla karşı karşıya kalabilir. İşte Hakan Çalhanoğlu gelişmesinin detayları…

Inter'de 4'üncü sezonuna giren Hakan Çalhanoğlu gösterdiği performansla takımın kilit oyuncularından biri oldu. Forma giydiği her maç sonrası oyunuyla takdir kazanan ve manşetlerden düşmeyen başarılı orta saha bu kez farklı bir konuyla gündeme geldi.

HAKAN ÇALHANOĞLU CEZA ALABİLİR

İtalyan basınında son dönemde bilet soruşturması en çok konuşulan konuların başında geliyor. Bu dava kapsamında Inter'in teknik direktörü Simone Inzaghi ve Milan'ın kaptanı Davide Calabria ile birlikte adı geçen isimlerden olan Hakan Çalhanoğlu ceza alma durumuyla karşı karşıya. Çizme'de yer alan haberlerde; Milli yıldızın, Spor Adalet Kanunu'nun 25. maddesi olan "Kulüplere bağlı derneklerin parçası olmayan grup veya taraftar gruplarının temsilcileriyle ilişki kurmak yasaktır." kuralını ihlal ettiği gerekçesiyle bir ya da birden fazla maçtan men ile birlikte 20 bin euro para cezası alabileceği aktarıldı.

Inter Teknik Direktörü Simone Inzaghı ve Milan'ın İtalyan futbolcusu Davide Calabria'nın da Hakan Çalhanoğlu'na benzer cezalar alması bekleniyor.

SEZON RAKAMLARI

Bu sezon Inter formasıyla 8 maçta sahaya çıkan Hakan Çalhanoğlu takımına 2 gollük skor katkısı sağladı.

www.aksam.com.tr