Ozan Tufan, İngiltere'de ortalığı yıktı! Herkes onu konuşuyor

Ozan Tufan, Hull City formasıyla İngiltere'de ortalığı yıktı. Sheffield Wednesday maçında yaptığı hattrick ile ülkede gündem olan Ozan Tufan maçın ardından dikkat çeken bir açıklamada bulundu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

İngiltere Championship'te Hull City forması giyen Ozan Tufan, ilk hafta maçında Sheffield Wednesday'e karşı inanılmaz performans sergiledi. Kariyerinde ilk kez hattrick yapan milli futbolcu ülkede gündem oldu.

OZAN TUFAN: ÜÇÜNCÜ GOLÜ ATACAĞIMI BİLİYORDUM

Maç sonunda Hull Live'a konuşan yıldız futbolcu Ozan tufan karşılaşma ile ilgili değerlendirmelerde bulundu: "Sadece İngiltere'de değil kariyerimin ilk hattrick'i. İlk golde penaltı vuruşu için topun başına geldiğimde biraz kafam karışıktı. Hafta içi antrenmanda kaçırmıştım. Sakin kaldım ve penaltıyı gole çevirdim. İkinci golüm üst uzak köşeye uzaktan bir şuttu. Harika bir gol oldu. Ardından ise 3'üncü golü atacağımı biliyordum. Benim için özel bir gün oldu. Önce takım arkadaşlarıma sonra da teknik heyete teşekkür ediyorum. Hattrick yaptığım topu şimdi herkes imzalıyor. Evimin en güzel yerinde olacak."

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Hull City'de geçtiğimiz sezon 44 maça çıkan Ozan Tufan, 29 maçta ilk 11'de görev aldı. Başarılı futbolcu 8 gol atmayı başardı.

www.aksam.com.tr