İngilizler duyurdu! Altay Bayındır'ı havalara uçuran haber geldi...

Altay Bayındır için müjdeli haberi İngilizler duyurdu. Manchester United'ın Fenerbahçe'den 5 milyon euro bonservisle transfer ettiği milli file bekçisi Altay Bayındır'a forma şansı doğdu. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Manchester United'ın Fenerbahçe'den kadrosuna kattığı Altay Bayındır'a sevindiren haber geldi. Andre Onana'nın Afrika Uluslar Kupası'na gidecek olması nedeniyle kalede Altay Bayındır'a şans verilecek.

ALTAY BAYINDIR 5 MİLYON EUROYA GİTMİŞTİ

Uzun süredir Fenerbahçe'de forma giyen Altay Bayındır, bu yaz Avrupa hayalini gerçekleştirdi. Milli file bekçisi Premier Lig devi Manchester United'a transfer oldu. İngiliz ekibi bu transfer için Fenerbahçe'ye 5 milyon euro bonservis bedeli oldu.

SEVİNDİREN HABER GELDİ

Altay Bayındır'a müjdeli haber geldi. İngiliz basınında yer alan habere göre; 12 Eylül'de Afrika Uluslar Kupası'na katılacak olan Andre Onana'nın Premier Lig'de 4 maçı kaçırması bekleniyor. Bu nedenle teknik direktör Erik ten Hag, kalede Altay Bayındır'a şans verecek.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe ile 40 resmi maça çıkan Altay Bayındır, toplam 3630 dakika sahada kaldı. Bu karşılaşmaların 14'ünde kalesini gole kapatan 25 yaşındaki milli file bekçisi, kalesinde 45 gole ise engel olamadı.