İnanılmazı başardı! Ne yaptın sen Yusuf Sarı: Tüm Türkiye onu konuşuyor

Yusuf Sarı Adana Demirspor'da oynadığı futbol ile bu sezona müthiş bir başlangıç yaptı ve büyük beğeni topladı. Takımına önemli gol katkısında bulunan Yusuf Sarı yaptığı asistlerle de önemli bir başarıya imza attı. İşte haberin detayları…

www.aksam.com.tr

Süper Ligde henüz 9. hafta geride kalmasına rağmen Adana Demirspor'un başarılı oyuncusu Yusuf Sarı önemli bir başarıya imza attı. Mavi lacivertlilerde ikinci sezonunu geride bırakan 24 yaşındaki futbolcu giydiği 12 maçta 2 kez rakip takımın filelerini havalandırırken, 6 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

YUSUF SARI'YA SERGEN YALÇIN'DAN ÖVGÜ

Yetenekli oyuncu oynadığı futbol ile hem taraftarın hem de yönetimin gönlünü fethederken bir övgüde Beşiktaş'ın eski yıldızı Sergen Yalçın'dan geldi. Yalçın katıldığı bir programda Süper Lig'de en beğendiği oyuncunun Yusuf Sarı olduğunu belirtti. Yalçın, "Çok hızlı, çok yetenekli. Çalım kabiliyeti çok yüksek. Tüm bunlarla birlikte kendini çok geliştirdi." İfadelerini kullanarak genç oyuncuyu öve öve bitiremedi.

MİLLİ TAKIM KADROSUNDA

Genç oyuncu Adana Demirspor'da gösterdiği performans ile A Milli Takım yetkililerinin de dikkatini çekti. En son Kuntz yönetiminde forma şansı bulan Yusuf Sarı, Vincenzo Montella tarafından da A Milli Takıma davet edildi.

www.aksam.com.tr