Galatasaraylılar güne Kerem Aktürkoğlu haberiyle uyandı! İmzalayalı henüz 1 yıl olmuştu

Galatasaray henüz 1 yıl önce yeni sözleşme imzaladığı Kerem Aktürkoğlu ile yeniden masaya oturmuştu. Sarı-Kırmızılı yönetimin başarılı futbolcuyla anlaşma sağladığı öğrenildi. Kerem Aktürkoğlu'nun maaşına ciddi bir zam yapılacak.

Galatasaray şimdi de Kerem Aktürkoğlu'yla yeni kontrat imzalamaya hazırlanıyor. Henüz 1 yıl önce oyuncuyla yeni sözleşme yapan Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'nun maaşında ciddi bir zamma hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılılar milli futbolcuyla anlaşma sağladı.

KEREM AKTÜRKOĞLU İLE ANLAŞMA TAMAM

Geçtiğimiz yıl Galatasaray'la 5 yıllık yeni sözleşme imzalayan Kerem Aktürkoğlu'nun maaşında bir kez daha iyileştirmeye gidiliyor. An itibarıyla Galatasaray'dan yılda 8 milyon TL kazanan Kerem Aktürkoğlu ile yeni mukavele konusunda el sıkışıldı.

KEREM AKTÜRKOĞLU İÇİN RESMİ AÇIKLAMA GELİYOR

Galatasaray Yunus Akgün'den sonra Kerem Aktürkoğlu'nda da mutlu sona ulaştı. Sarı-Kırmızılıları en geç birkaç gün içinde milli futbolcuyla ilgili resmi açıklamayı yapacak. Akgün'e bu sezon 13 milyon 650 bin TL ödeyecek olan Galatasaray'ın Kerem Aktürkoğlu'na bu rakamın biraz daha üzerinde ücret ödeyeceği belirtiliyor.

15 MAÇTA 7 GOLE KATKI

Galatasaray'ın 2020-21 sezonu başında 24 Erzincanspor'dan transfer ettiği Kerem Aktürkoğlu geçtiğimiz sezonun aksine 2022-23 sezonuna beklentilerin oldukça altına başladı. Son haftalarda kendini bulmaya başlayan 24 yaşındaki futbolcu, çıktığı toplam 15 maçta 6 gol, 1 asistlik istatistik yakaladı.