İlhan Palut'un en önemli oyuncusu Beşiktaş'a imza atıyor! Konyaspor'a ağır darbe...

İlhan Palut ile geçtiğimiz sezon uzun süre Trabzonspor'la şampiyonluk yarışı veren Konyaspor, yeni sezona da iyi bir başlangıç yapmıştı. Öte yandan Konyaspor'da İlhan Palut'u çok üzecek bir transfer gelişmesi yaşandı.

www.aksam.com.tr

İlhan Palut'un Konyaspor'daki en önemli parçalarının başında gelen tecrübeli futbolcu Beşiktaş'a transfer oluyor. Sezon başında Konyaspor'a transfer olan ve bir anda takımın vazgeçilmezi olan İlhan Palut'un öğrencisi için Beşiktaş resmi temaslara başladı. Detaylar haberimizde...

İLHAN PALUT'U SARSAN TRANSFER

İlhan Palut yönetiminde yeni sezonda da üst sıraları hedefleyen Konyaspor'un sezon başında transfer ettiği futbolcuya Beşiktaş talip oldu. Kısa sürede İlhan Palut'un takımının vazgeçilmez parçalarından biri haline gelen oyuncu için Siyah-Beyazlıların devreye girmesi Konya ekibini tedirgin etti.

İLHAN PALUT'UN VAZGEÇİLMEZİ

İlhan Palut'un bankosu olan ve Beşiktaş'ın resmi temaslara başladığı o isim Francisco Calvo. 2022-23 sezonu öncesi Konyaspor ile 2 yıllık kontrat yapan 30 yaşındaki Kosta Rikalı savunmacı, Siyah-Beyazlıların gündeminde.

ŞENOL GÜNEŞ İSTEDİ, BEŞİKTAŞ HAREKETE GEÇTİ

Şenol Güneş ara transfer döneminde stoper takviyesi isterken, Beşiktaş yönetimi Calvo için Konyaspor ile temaslara başladı. İlhan Palut'un kesinlikle göndermek istemediği oyuncu için Siyah-Beyazlıların yapacağı teklif transferde belirleyici olacak.

28 MAÇTA 10 GOL ATTIĞI SEZON VAR!

Attığı gollerle dikkat çeken İlhan Palut'un öğrencisi, bu sezon 13 lig maçında 2 gole katkı verdi. 30 yaşındaki stoper bundan 6 sezon önce Saprissa formasıyla 28 maçta tam 10 gol atarak dikkatleri üzerine çekmişti.