Hüseyin Eroğlu'nun Samsunspor'una Süper Lig'in yıldızı! Yeni sezonun flaş transferi resmen duyuruldu...

Hüseyin Eroğlu'nun yönetimindeki Samsunspor, eski Sivassporlu Dia Saba ile transfer görüşmesi gerçekleştiriyor! Süper Lig'e yükselen Samsunspor, Hüseyin Eroğlu'na iddialı bir kadro kurmak amacıyla Dia Saba ile ilk temaslara başladı.

Süper Lig'e yükselen Samsunspor, Hüseyin Eroğlu'nun da onayı ile eski Sivassporlu Dia Saba ile görüşüyor... Süper Lig'de geçtiğimiz dönemde müthiş bir performans sergileyen yıldız hücumcu, an itibarıyla Samsunspor'da hedef transfer konumunda!

HÜSEYİN EROĞLU'NUN SAMSUNSPOR'UNDA DIA SABA TRANSFERİ

11 yıl sonra yükseldiği Süper Lig'de iddialı bir kadroyla mücadele etmek isteyen Samsunspor'da, transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor!

Başkan Yüksel Yıldırım ile teknik direktör Hüseyin Eroğlu, transfer konusunu masaya yatırmak için dün bir araya gelirken, dikkat çekecek bir isim üzerinden çalışmalar ivedilikle devam etti.

FACE TIME ÜZERİNDEN GÖRÜŞÜLDÜ

Ajansspor'un haberine göre sezonun ilk devresinde Sivasspor forması giyen ve Süper Lig'de ortaya koyduğu futbolla büyük beğeni toplayan Dia Saba ile resmen görüşüldü!

Başkan Yüksel Yıldırım'ın facetime üzerinden bizzat görüşme yaptığı İsrailli futbolcunun tüm talepleri dinlendi ve planlamalar başladı.

Ayrıca tarafların, ilerleyen günlerde transfer için yeniden temas kurması da bekleniyor.

DEVRE ARASI MACCABI HAIFA'YA TRANSFER OLMUŞTU

Sezon başında Al-Nassr'dan Sivasspor'a transfer olan 30 yaşındaki futbolcu, Süper Lig'de 13 maçta kaydettiği 5 gol ve 4 asistle dikkatleri üzerine çekmişti.

Çocuklarının yaşadığı okul sorunu nedeniyle Sivasspor'dan ayrılan yıldız hücumcu, devre arasında Maccabi Haifa'nın yolunu tutmuştu.

Son olarak ise Saba'nın, İsrail ekibiyle 2026 yılının sonuna kadar sözleşmesi bulunuyor.