Hull City'nin yeni teknik direktörü kim olacak? Sosyal medya 5'e bölündü: Acun Ilıcalı'nın tercihi...

Hull City'de yeni teknik direktör arayışları derhal başladı. Acun Ilıcalı yüzünü yine Türkiye'ye çevirirken, şu an boşta olan Fatih Terim, Şenol Güneş, Ersun Yanal, Sergen Yalçın ve İsmail Kartal gibi isimlerle temasa geçilebileceği iddia edildi. Öte yandan sosyal medyada konuyla ilgili anketler dönmeye başladı.

Hull City'de Acun Ilıcalı teknik direktör arayışları ivedi bir şekilde başlarken sosyal medyada yeni hocanın kim olacağına dair tartışmalar başladı. Fatih Terim, Şenol Güneş, Ersun Yanal, Sergen Yalçın ve İsmail Kartal gibi isimler ön plana çıkarken, yapılan anketlerden çıkacak sonuç merak konusu oldu. 'Hull City'nin yeni teknik direktörü kim olacak?' konusu sosyal medyada bir anda gündeme otururken, yapılan anketten ilk sonuçlar da gelmeye başladı.

HULL CİTY'NİN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNDE

'Hull City'nin yeni teknik direktörü kim olacak?' konusu sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girerken Acun Ilıcalı'nın sorunu Türk teknik adamlarla çözeceği tahmin ediliyor. Hull City'nin arayışlara derhal başladığı belirtilirken, yeni hocayla ilgili ilk ipuçları gelmeye başladı.

ANKETLERDE SONUÇ NE? FATİH TERİM, ŞENOL GÜNEŞ, ERSUN YANAL, SERGEN YALÇIN, İSMAİL KARTAL

Sosyal medyada konuyla ilgili anketler açılırken aksam.com.tr olarak biz de siz okurlarımıza soruyoruz: HULL CİTY'NİN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ KİM OLMALI?