Herkes Caner Erkin beklerken dünyaca ünlü yıldız imzalıyor! Yıllardır yazılıyordu sonunda geliyor...

Beşiktaş Caner Erkin transferinde sağ gösterip sol vurdu. Adı bir süredir eski futbolcularıyla anılan Siyah-Beyazlılar, sol beke sansasyonel bir takviye yapmaya hazırlanıyor. Caner Erkin ile iddiaların aksine görüşme gerçekleştirmeyen Beşiktaş, dünyaca ünlü yıldızın transferini gerçekleştiriyor.

www.aksam.com.tr

Caner Erkin'i transfer edeceği öne sürülen Beşiktaş'tan flaş bir hamle geldi. Adı yıllardır Süper Lig devlerine yazılan dünyaca ünlü yıldız sol bekin transferi bu kez gerçekleşiyor. Caner Erkin'i düşünmeyen Beşiktaş, sol beke tartışılmayacak bir isim getiriyor. İşte detaylar...

CANER ERKİN BEKLERKEN SÜRPRİZ TRANSFER

Beşiktaş'ın Caner Erkin'i transfer edeceğinin iddia edildiği şu günlerde Siyah-Beyazlılardan sürpriz bir hamle geldi. Adı yıllardır Süper Lig devleriyle anılan dünyaca ünlü sol bekin Türkiye'ye transferi bu kez gerçekleşiyor. Siyah-Beyazlılar Caner Erkin'i değil İsviçreli futbolcuyu kadrosuna katıyor.

SOL BEKE DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZ

Masuaku ile ayrılık kararı alan ve Caner Erkin'le ilgilendiği öne sürülen Beşiktaş, Ricardo Rodriguez'i transfer ediyor. Son birkaç yıldır Süper Lig devlerine yazılan deneyimli futbolcu, sol bekin yanı sıra stoper bölgesinde de görev alabiliyor.

SATIN ALMA OPSİYONLU KİRALIK

Beşiktaş yıldız futbolcuyu ara transfer döneminde satın alma opsiyonuyla kiralamanın planlarını yapıyor.

2020-21 sezonunda Milan'dan Torino'ya 1,95 milyon euroya transfer olan tecrübeli futbolcunun Serie A ekibiyle 1,5 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.