Henry Onyekuru için tam 73.5 milyon! Çılgın rakam sonrası resmi hamle

Adana Demirspor'da Henry Onyekuru gelişmesi yaşanmakta. Sezon başında Olimpiakos'tan kiralanan yıldız isim gösterdiği performansla camiayı hareketlendirdi. Adana Demirspor, Henry Onyekuru'nun bonservisini almak için ilk teması geçti.

aksam.com.tr

Henry Onyekuru'nun 4. Türkiye dönemi de başarıyla geçiyor. Sezon başında Adana Demirspor'a Yunan ekibi Olimpiakos'tan kiralanan Nijeryalı kanat oyuncusu, gösterdiği performans ile teknik heyetin ve camianın gönlünü fethetti. Mavi Şimşekler, kiralık olarak kadrosuna kattığı Henry Onyekuru'nun bonservisini almak için harekete geçti.

HENRY ONYEKURU İÇİN SERVET İSTİYORLAR

2021 yılında Monaco'dan Olimpiakos'a 4.5 milyon euro bonservis bedeli ile transfer olan Niyeryalı yıldız, gösterdiği performans ile sınıfta kalmış ve bu yılın başında da 1 milyon euro bedelle Adana Demirspor'a kiralanmıştı.

Aksam.com.tr'nin Yunan basınından aktardığı habere göre; Adana Demirspor, Olimpiakos ile bonservis görüşmelerine başlayacak. Yunanistan temsilcisinin Onyekuru için kapıyı en az 4 milyon eurodan (73.5 milyon TL) açacağı belirtildi.

ADANA DEMİRSPOR'DA FORMUNU YÜKSELTTİ

Bu sezon Mavi Şimşekler ile 11 maça çıkan Henry Onyekuru, gösterdiği performansla adeta küllerinden doğdu. Adana Demirspor'un hücum hattındaki en büyük silahlarından biri olmayı başaran 25 yaşındaki hücum oyuncusu, teknik direktör Vincenzo Montella'nın da en güvendiği isimlerden biri oldu.

Adana Demirspor'da çıktığı 11 mücadelede 3 gol 2 asistlik bir katkı sunan Onyekuru, 870 dakika da sahada kaldı.

aksam.com.tr