Hayırlı uğurlu olsun! Yeni teknik direktör İsmail Kartal oldu

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra takım çalıştırmayan İsmail Kartal, Süper Lig'e geri dönüyor! Başarılı teknik direktör İsmail Kartal an itibariyle adım adım Süper Lig'e yaklaşıyor. İşte detaylar...

Geçen sezon Fenerbahçe'nin başına geçtikten sonra başarılı bir grafik çizen İsmail Kartal'a, Süper Lig ekibi talip oldu! Deneyimli teknik adam sarı lacivertlilerden ayrıldıktan sonra hiç bir kulüp çalıştırmamıştı. İsmail Kartal, Süper Lig'de tekrar boy göstermeye hazırlanıyor..

İSMAİL KARTAL İÇİN SİVASSPOR DEVREDE

Sivasspor'da Rıza Çalımbay ayrılığı sonrasında teknik direktör arayışı hızlandı! Yiğidolar, tekrardan uzun soluklu bir proje uygulamak isterken gözünü eski teknik direktörü İsmail Kartal'a çevirdi.

SİVASSPOR'DA ŞAMPİYONLUK YAŞADI

İsmail Kartal, daha önce de Sivasspor'u çalıştırmış ve takımı 1. Lig'de şampiyon yapıp Süper Lig'e çıkarmıştı. Son çalıştırdığı kulüp olan Fenerbahçe ile Süper Lig'de maç başına 1.95 puan ortalaması yakalayan İsmail Kartal, Sivasspor'un tekrardan hedefi haline geldi.

SİVASSPOR YENİ BİR SAYFA AÇMAK İSTİYOR

Rıza Çalımbay ile geçirdikleri 4 sezon sonrası teknik direktör değiştirecek olan Sivasspor, takımı güvendiği bir isme emanet etmek istiyor! Son olarak uzun soluklu bir proje arayışı içinde olan Sivasspor, İsmail Kartal için teklif yapmaya hazırlanıyor.