Hayırlı uğurlu olsun! Yeni teknik direktör Emre Belözoğlu oldu

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu ayrılığa hazırlanıyor. Başakşehir'de başarılı bir performans gösteren Emre Belözoğlu'nun sıradaki adresi İngiltere oldu. İşte detaylar...

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu kariyerinde yeni bir sayfa açıyor! Sezon sonunda Başakşehir'den ayrılmaya hazırlanan Emre Belözoğlu'na Acun Ilıcalı'nun takımı Hull City resmen talip oldu.

EMRE BELÖZOĞLU - HULL CİTY BİRLİKTELİĞİ BAŞLIYOR

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiliz kulübü Hull City, Emre Belözoğlu'nun peşinde! Başakşehir ile yollarını ayırmasını bekleyen Hull City cephesi, takımın başına Emre Belözoğlu'nu getirmek istiyor.

BAŞAKŞEHİR İLE YOLLARINI AYIRACAK

Medipol Başakşehir'de bu sezon inişli çıkışlı bir grafik çizen Emre Belözoğlu eleştirilerin odağı oldu. Başakşehir yönetimi takım içinde yeniden bir yapılanma hedeflerken ilk değişikliği teknik direktörlük koltuğuyla yapmak istiyor.

ACUN ILICALI EMRE BELÖZOĞLU'NDA ISRARCI

Türk medya patronu Acun Ilıcalı'nın sahip olduğu kulübün takımın başına Belözoğlu'nu getirmek için çalışmalara başladı. 42 yaşındaki teknik direktörü takımın başında görmek isteyen Acun Ilıcalı, Emre Belözoğlu'nu takımın başına getirmek için yoğun çaba sarf ediyor.

BAŞAKŞEHİR İLE 1.8 PUAN ORTALAMASI

Emre Belözolğu, iki sezonda şimdiye kadar Medipol Başakşehir ile toplam 82 maça çıktı. Belözoğlu, 44 galibiyet, 17 mağlubiyet ve 21 de beraberlik aldı. Genç teknik adamın maç başına puan ortalaması 1.87 olarak gerçekleşti.