Hayırlı uğurlu olsun! Yardımcı antrenör Burak Yılmaz oldu...

Futbolu bıraktığını açıklayan Burak Yılmaz, yeni bir göreve hazırlanıyor. Süper Lig'e bu sefer teknik adam olarak dönmeye hazırlanan Burak Yılmaz için Beşiktaş iddiaları yükseldi! İşte detaylar...

Geçtiğimiz günlerde futbolculuğu bıraktığını açıklayan Burak Yılmaz, yardımcı antrenör olarak Süper Lig'e dönüyor! Yeni sezonda Şenol Güneş'in ekibinde olacağı konuşuluyor.

ŞENOL GÜNEŞ'İN EKİBİNE KATILABİLİR

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile alakalı konuşan Burak Yılmaz, teknik ekibe katılma sinyalleri verdi. ''Burak Yılmaz, "Şenol Hoca'mın yanından geldim buraya. Hocamın da tabii ki bizlerle alakalı düşüncesi vardır belki ama bunu bana bildirmedi. Düşüncesi olduğunu da biliyorum. Biz beraber oluruz olmayız, bizim hocayla ilişkimizde en ufak biz bozulma olmaz. Ama hocamın aklımda benimle alakalı bir şey olduğunu biliyorum ama bana deklare etmedi. Belki şartlar olur, belki ortam oluşmaz. Dediğim gibi ben bir projeyle ilgili konuşuyorum bu proje için de sabır gerekiyor. Ama Şenol Hoca'mın aklında mutlaka benimle ilgili bir şey vardır. Yoksa da hiç önemli değil, o benim başımın tacıdır" dedi.

ŞENOL GÜNEŞ BURAK YILMAZ'I İSTİYOR

Şenol Güneş yeni sezonda teknik ekibini güçlendirmek için girişimlere başladı. Daha önce hocalığını yapmış olduğu Burak Yılmaz'ı bu sefer yanında görmek istiyor! Burak Yılmaz'ın oyun bilgisine güvenen Şenol Güneş, Burak Yılmaz'a teklif götürmeye hazırlanıyor.

BURAK YILMAZ'IN FUTBOLCULUK KARNESİ

Futbolculuk kariyerine Antalyaspor'da başlayan Burak Yılmaz, sonrasında Beşiktaş, Manisaspor, Eskişehirspor, Fenerbahçe, Trabzonspor, Galatasaray, Beijing Guoan, Lille ve Fortuna Sittard formalarını terletti.

Kulüp düzeyinde 555 maça çıkan Burak Yılmaz, 267 gol attı ve 77 asist yaptı.

A Milli Takım formasını da 77 maçta terleten Burak Yılmaz, kaydettiği 31 golle milli takımda en çok gol atan 2. futbolcu olarak tarihe geçti.