Hayırlı uğurlu olsun! Takımın yeni teknik direktörü Emre Belözoğlu oldu

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, yollarını ayırmaya hazırlanıyor! Geçtiğimiz sezon takımın performansı nedeniyle sık sık eleştirilerin hedefinde olan Emre Belözoğlu'nun yeni takımı belli oldu. İşte detaylar...

Emre Belözoğlu'nun Medipol Başakşehir kariyeri resmen sona eriyor! Yeni sezonda Başakşehir ile yollarını ayıran Emre Belözoğlu'na Hull City resmen talip oldu.

EMRE BELÖZOĞLU - BAŞAKŞEHİR BİRLİKTELİĞİ BİTİYOR

Geçtiğimiz sezon lige iyi başlayan Medipol Başakşehir sezon sonuna doğru istikrarını sağlayamadı. Bu nedenle taraftarın eleştirilerine maruz kalan Emre Belözoğlu, Başakşehir ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

EMRE BELÖZOĞLU HULL CİTY YOLUNDA

Medipol Başakşehir ile yollarını ayırmaya hazırlanan Emre Belözoğlu'na sürpriz bir talip çıktı. Geçtiğimiz yıllarda İngiltere'den Hull City kulübünü satın alan Acun Ilıcalı, başarılı çalıştırıcıya teklif götürmek için harekete geçti.

BAŞAKŞEHİR İLE 1.8 PUAN ORTALAMASI

Emre Belözolğu, iki sezonda şimdiye kadar Medipol Başakşehir ile toplam 82 maça çıktı. Belözoğlu, 44 galibiyet, 17 mağlubiyet ve 21 de beraberlik aldı. Genç teknik adamın maç başına puan ortalaması 1.87 olarak gerçekleşti.