Hayırlı uğurlu olsun! Büyük Emre Belözoğlu sürprizi: Süper Lig'e geri dönüyor...

Emre Belözoğlu için Süper Lig'de flaş bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz haftalarda Başakşehir'in yollarını ayırdığı genç teknik adam Emre Belözoğlu'nun yeni adresi için sürpriz bir iddia gündeme geldi. İşte detaylar...

Son olarak çalıştırdığı Başakşehir'den ayrılan Emre Belözoğlu'nun yeni adresi için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Fatih Tekke ile yolları ayıran İstanbulspor'un hedefinin Emre Belözoğlu olduğu ileri sürüldü.

EMRE BELÖZOĞLU, BAŞAKŞEHİR'DEN AYRILDI

Geçtiğimiz sezon teknik direktörü olduğu Başakşehir'le başarılı bir grafik ortaya koyan Emre Belözoğlu, bu sezona ise kötü bir başlangıç yaptı. Alınan kötü sonuçlar sonrası Belözoğlu ile yollarını ayıran turuncu-lacivertliler, teknik direktörlüğe Çağdaş Atan'ı getirdi.

SÜPER LİG'E GERİ DÖNÜYOR

Yeni adresi merak konusu olan Emre Belözoğlu, Süper Lig'e geri dönmeye hazırlanıyor. Fatih Tekke ile yollarını ayıran İstanbulspor'un teknik direktörlüğe Emre Belözoğlu'nu getirmeyi hedeflediği ve görüşmelere başladığı iddia edildi. Yapılan görüşmelerin ardından önümüzdeki günlerde resmi açıklamanın gelebileceği ileri sürüldü.

GEÇTİĞİMİZ SEZONKİ PERFORMANSI

Emre Belözoğlu geçtiğimiz sezon Başakşehir'in başında 52 resmi maça çıktı. Bu karşılaşmalardan 27 galibiyet, 13 beraberlik ve 12 mağlubiyet alan 43 yaşındaki teknik adam, maç başına 1.81 puan ortalaması yakaladı.