Hasan Arat Chelsea yönetimiyle görüştü! Masadaki isimler: Malang Sarr, Deivid Washington ve Andrey Santos...

Chelsea yönetimi ile Süper Lig devi arasında flaş bir görüşme gerçekleşti. Yapılan görüşmede, Malang Sarr, Deivid Washington ve Andrey Santos isimleri masaya yatırıldı. İşte Beşiktaş'tan yaşanan Malang Sarr, Deivid Washington ve Andrey Santos gelişmesi...

FATİH BURAK YILDIRIM

Premier Lig devi Chelsea, kadrosunda büyük bir değişime gitmek istiyor. Son dönemde birçok transfer yapan ve büyük paralar harcayan Londra devi, Finansal Fair Play düzenlemesi sebebiyle bazı futbolcularıyla yollarını ayıracak. Bu kapsamda Chelsea yöneticisi Todd Boehly ve Beşiktaş arasında bir görüşme gerçekleşti.

3 FUTBOLCU BİRDEN ÖNERDİLER

Chelsea cephesi, Beşiktaş'a kadrosunda düşünmediği 3 futbolcuyu önerdi. İngiliz basını o isimlerin, Malang Sarr ve 2 genç futbolcu Deivid Washington ile Andrey Santos'un olduğunu aktardı. Beşiktaş cephesi, ara transferde bu 3 futbolcuyu da transfer etmedi.

MALANG SARR TAKIMDA KALDI!

Bu 3 futbolcudan stoper Malang Sarr ve Deivid Washington Chelsea'de kaldı. Brezilyalı defansif orta saha Andrey Santos ise Strasbourg'a kiralandı.

Bu transferlerin gerçekleşmese de önümüzdeki dönemlerde bu iş birliğinin devam edebileceği de ifade edildi.

Chelsea'nin Beşiktaş'a bonservisiyle teklif ettiği Malang Sarr bu sezon Premier Lig devinde forma şansı bulamadı. Öte yandan önerilen diğer isimlerden Deivid Washington bu sezon 2 maça çıktı ve 23 dakika sahada kaldı.

www.aksam.com.tr | Fatih Burak Yıldırım