Hakim Ziyech Galatasaray'a resti çekti! Yeni adresi ise çok konuşulur...

Galatasaray ve Hakim Ziyech cephesinde büyük bir kriz yaşanıyor. Sarı kırmızılı takımda kiralık olarak forma giyen yıldız futbolcu, Galatasaray'dan ayrılmak istediğini menajerine iletti. İşte Galatasaray ve Hakim Ziyech arasında yaşanan o gelişme...

Galatasaray'ın yıldız futbolcularından Hakim Ziyech, flaş bir hamleye imza attı. 30 yaşındaki Faslı futbolcu, çeşitli bahanelerle Galatasaray'a resti çekti. Hakim Ziyech ayrılık kararı aldı.

HAKIM ZIYECH MENAJERİNE TALİMATI VERDİ

Deneyimli futbolcu, menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdi ve kendisine yeni kulüp bulması yönünde talimat verdi. Gelen bilgilere göre Galatasaray cephesi ise onun sık sık sakatlanması sebebiyle kiralık sözleşmesini feshedecek. Öte yandan Hakim Ziyech'in ise Türkiye'de istediği ortamı bulamaması ve maaşların gecikmesi sebebiyle bu kararı aldığı iddia ediliyor.

ARAP KULÜPLERİ RESMEN DEVREDE

Deneyimli futbolcu için Chelsea defteri çoktan kapandı. Hakim Ziyech'e özellikle Suudi Arabistan tarafından çok ciddi talipler var. Ocak ayında Hakim Ziyech'in bu teklifleri değerlendirerek Galatasaray'a veda etmesi bekleniyor.

Galatasaray formasıyla 14 maça çıkan Ziyech, 4 gol ve 2 asist kaydetti.

www.aksam.com.tr