Hakan Çalhanoğlu'nun dünyası başına yıkıldı! Tam bir kabus: Neye uğradığını şaşırdı...

Inter forması giyen Hakan Çalhanoğlu için flaş bir gelişme yaşandı. Bu sezon başarılı performansı ve istikrarıyla dikkatleri üzerine çeken milli oyuncu büyük bir talihsizlik yaşadı. İşte Hakan Çalhanoğlu haberinin detayları...

www.aksam.com.tr

İtalya'da Inter forması giyen Hakan Çalhanoğlu gündemden düşmüyor. Bu sezon adından sıkça söz ettiren başarılı oyuncu için kötü bir haber geldi. Başarılı performansıyla tüm dünyanın konuştuğu deneyimli orta saha büyük bir şok geçirdi.

HAKAN ÇALHANOĞLU'NA KÖTÜ HABER

Serie A'nın lideri Inter'de performansıyla fark yaratan Hakan Çalhanoğlu her geçen gün üstün oyununu bir tık yukarı çıkarmayı başarıyor. Çizme'ye damga vuran milli oyuncu için işler bu kez umduğu gibi gitmedi. Son olarak İtalya Süper Kupası'nın yarı final karşılaşmasında Inter'in Lazio'yu 3-0 mağlup ettiği karşılaşmada gol atan Hakan final maçını kaçırabilir. Lazio maçında sakatlanarak yerini 81'nci dakikada Asslani'ye bırakan 30 yaşındaki oyuncunun yarın oynanacak final maçında Napoli'ye karşı forma giyememe ihtimali çok yüksek.

BÜYÜK BİR ÜZÜNTÜ YAŞIYOR

Bu sezon Lautaro Martinez ile beraber Inter'i sırtlayan milli oyuncu, son yaşanan gelişmenin ardından büyük bir üzüntü yaşıyor. İtalyan medyasında yer alan habere göre; Hakan, Napoli maçında yüksek ihtimalle forma giyemeyeceği için üzüntü ve hayal kırıklığı yaşıyor.

ADI DEVLERLE ANILIYOR

Inter'de 3'üncü Serie A'da ise 7'nci sezonunu geçiren Hakan Çalhanoğlu'nun ismi transferde birçok dünya devi ile anılıyor. Son olarak İngiliz basını, Liverpool ve Chelsea'nin Hakan'ı kadrosuna katmak için Inter'e resmi teklif yaptığını iddia etmişti.

SEZON RAKAMLARI

Hakan Çalhanoğlu bu sezon lacivert-siyahlı forma ile tüm kulvarlarda 25 maça çıktı. Milli orta saha bu karşılaşmalarda 11 gol ve 3 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.

www.aksam.com.tr