4 yıllık imzayı resmen attı! Hakan Çalhanoğlu transferi hayırlı uğurlu olsun

Birçok Avrupa kulübünün radarında olan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, kariyeri ile ilgili kararını verdi. 29 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu Hakan Çalhanoğlu 4 yıllık anlaşmaya imza atmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

Geçtiğimiz günlerde oynanan Şampiyonlar Ligi finalinde Inter'in ilk 11'inde sahada olan başarılı on numara Hakan Çalhanoğlu için bir gelişme yaşandı. Bu sezon Inter ile muhteşem bir performans gösteren milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu yeni sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

HAKAN ÇALHANOĞLU'NDAN YENİ SÖZLEŞME

2021 yılında Milan'dan Inter'e transfer olan 29 yaşındaki deneyimli orta saha oyuncusu Hakan Çalhanoğlu'nun sözleşmesi 2024 yılında son eriyor. 2 yıldır Inter forması giyen milli yıldız mavi-siyahlılarda gösterdiği performans ile hem taraftarın hem de teknik ekibin beğenisini topladı. Teknik direktör Simone Inzaghi'nin vazgeçilmezlerinden biri olan Hakan Çalhanoğlu, Inter ile sözleşme uzatma kararı aldı.

İtalyan basınında çıkan haberlere göre; Hakan Çalhanoğlu, Inter ile 2027 yılına kadar yeni bir sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Ayrıca İtalyan basını yeni sözleşmenin birkaç gün içerisinde kulüp tarafından duyurulacağını da belirtti.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Inter ile tüm kulvarlarda 49 resmi maça çıkan Hakan Çalhanoğlu bunların 38'inde ilk 11'de sahaya çıktı. 3502 dakika sahada kalan deneyimli oyuncu 4 gol, 8 asist ile skora katkı sağladı.