Hakan Çalhanoğlu transferi bitti! Resmen duyurdular...

Hakan Çalhanoğlu için transferde flaş bir gelişme yaşandı. Suudi Arabistan'dan Al Hilal ve Al Ahli takımları milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nu kadrosuna katmak için devreye girdi. Milli yıldız için karar verildi. İşte detaylar...

www.aksam.com.tr

İtalya Serie A'da Inter forması giyen Hakan Çalhanoğlu için transferin son günlerinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Suudi Arabistan kulübü Al Hilal ve Al Ahli milli yıldıza talip oldu. İki kulüp Hakan Çalhanoğlu'nu kadrosuna katmak için yarışa girdi.

HAKAN ÇALHANOĞLU'NU DUYURDULAR

İtalya basınında çıkan haberlere göre Inter, Hakan Çalhanoğlu'nu bırakmak istemiyor. Yeni sözleşme uzatan kulüp milli futbolcuyu gelecek sezon takımda tutacak. Hakan Çalhanoğlu, Inter'den yılda 6,5 milyon euro maaş kazanıyor. 29 yaşındaki futbolcunun 2027 yılına kadar İtalyan ekibiyle sözleşmesi bulunuyor.

GEÇEN SEZONKİ PERFORMANSI

Yıldız futbolcu geçtiğimiz sezon Inter'de 49 maça çıktı. 4 gol 8 asistlik performans sergileyen Hakan Çalhanoğlu takımın orta sahada lideri olarak dikkat çekiyor. Başarılı oyuncu bu sezon ise kulübüyle 1 resmi maça çıktı.

www.aksam.com.tr